Uw kok Hans Claas

Passie, ervaring, expertise. Dat is “Hanskookt”. Passie die ik meekreeg van een gerenommeerde chef die mij na mijn schooltijd de kans gaf om het koken te perfectioneren en de vakkennis te geven om met elk seizoensproduct een uniek gerecht te maken.

Ervaring die ik opdeed in diverse gerenommeerde bedrijven. Maar vooral door samen met mijn vrouw een eigen bedrijf te starten Een restaurant met partyzaal waar ik vele bruiloften, luxe diners en andere partijen heb mogen organiseren en verzorgen voor diverse gezelschappen.

Na het stoppen met dit bedrijf in 2014 neem ik nu die expertise mee als “uw kok aan huis” door heel Nederland en België op uw locatie. Hierbij staat het ontzorgen van de gast voorop. Alle zorg wordt u uit handen genomen, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Ik doe de boodschappen, dek de tafel, serveer het eten en de drankjes en neem de afwas voor mijn rekening.                                                                          

Naar aanleiding van uw wensen en de gemaakte afspraken neem ik een professionele register-vinoloog, sommelier, gastheer of gastvrouw mee.
Van intiem diner voor 2 tot bruiloftsdiner, kerstdiner of 21 diner, maar ook voor uw catering van uw tuinfeest, luxe barbecue en bruiloft op locatie. Ik maak voor iedere gelegenheid een culinair hoogstandje wat volledig op uw wensen is gebaseerd.
Kunt u niet kiezen of hebt u bijzondere wensen? Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes.